Betting på Underhållning och Specialer

Även om betting på olika slags sport som fight odds och fotboll fortfarande är populärt, så finns det idag mycket mer att upptäcka utanför sportens värld. Ett exempel på detta är betting på underhållning & specialer. 

fight-odds

Det finns väldigt mycket att ta del av 

Politiska val, underhållningsprogram och de mest åtråvärda galorna samt mycket mer finns att oddsa på numera. Därmed så har du perfekta möjligheter till en riktigt bra spelupplevelse om du känner för det. 

Oscarsgalan är vår favorit och så fort bidragen är släppta finns det odds på detta. Men också det svenska riksdagsvalet, amerikanska presidentvalet, Idol i Sverige och USA finns att upptäcka.

Därmed kan du som inte tycker om sport fortfarande ta del av en riktigt bra upplevelse och på så sätt njuta av en spelstund som är något extra. Upptäck själv hur spännande det är när du går utanför sportens värld.  

betting på underhållning och specialer

Svenska evenemang att oddsa på

För den som spelar hos Svenska Spelbolag finns det många alternativ på svenska tävlingar också. Ett populärt alternativ är Let’s Dance som har blivit oerhört folkkärt. Där gör svenska kändisar upp tillsammans med en danspartner och en deltagare åker ur varje vecka. Du kan oddsa på vem som åker ur varje vecka men också på vem du tror vinner tävlingen genom långtidsspel.

Svenska Idol och Talang är andra program som du kan oddsa på. Samma marknader gäller där. Oddsa på vem som åker ur nästa veckofinal eller vem som vinner hela tävlingen. Du som följer tävlingarna kommer ofta ha ganska bra koll på vem som kommer åka ur och då finns det läge att slå oddsen. 

Oscarsgalan och andra galor

Varje år ska årets bästa filmer, tv-serie och musik hyllas med olika ceremonier. Vi har i Sverige Kristallen, Rockbjörnen, Grammis-galan och Guldbaggegalan. Dessa finns det att oddsa på vilket du kan göra långt innan galorna. Till exempel kan du spela på vem som vinner bästa film på Guldbaggegalan eller årets låt på Grammis-galan. 

Men det är i USA som de mest åtråvärda galorna finns. Här brukar det också finnas bäst odds och flest marknader. Golden Globe, Emmy Awards, Grammys, Tony Awards och givetvis Oscarsgalan är de mest populära. På Oscarsgalan kan du spela på vem som får bästa priset som bästa film och på samtliga priser under galan.

Tony Awards utser de bästa teatrarna och pjäserna för året medan Grammys är det stora musikpriset. På samtliga galor finns det väldigt mycket att upptäcka för dig som spelare. 

Betting på politik

Politiska val är en annan sak som fortsätter att bli en större del av spelbolagen. Du kan till exempel betta på många marknader i det amerikanska presidentvalet. Exempelvis vem som kommer att bli president är ett alternativ men också vilken kandidat som vinner respektive delstat. Spelbolagen har alltid bra odds på det amerikanska valet.

Men i Sverige är det givetvis det svenska riksdagsvalet som är mest populärt. Och här finns många marknader att upptäcka. Till exempel vem som kommer att vinna valet av de olika partierna, d.v.s det parti som får flest röster. Men också head 2 head mellan olika partier till exempel vem som får flest röster av Miljöpartier och Liberalerna. 

I det svenska valet finns det också odds på vem som blir nästa statsminister eller över/under hur många procent av rösterna ett parti får. Du kan också spela på vilka partier som kommer att bilda nästa regering. När det är olika folkomröstningar i länder brukar det också finnas odds som exempelvis Brexit. 

Använd en oddsbonus på Underhållning & Specialer

Det finns väldigt mycket att upptäcka för dig som vill betta på underhållning & specialer. Därför kan det vara bra att ta emot en oddsbonus för att få ut mer av din betting. Du kommer att få gratis pengar av spelbolaget och på så sätt också få mer pengar att spela för. Det minskar risken och du kan använda din oddsbonus på vad du vill. I alla fall du tar emot en bonus genom en insättningsbonus för nya kunder.

Då kan du använda din bonus till att oddsa på underhållning & specialer. Allt du behöver göra är att uppfylla minimum-oddsen precis som vanligt när du oddsar med en bonus. Därför kan vi varmt rekommendera dig att ta emot en bonus på dig idag.

Snö på julafton och regn på midsommar

Visste du om att det också finns möjlighet att betta på vädret i Sverige. Framförallt är detta populärt under högtider. Du kan varje år oddsa på om det kommer att vara snö på julafton. I södra Sverige brukar det inte vara det men i Norrland får de ofta snö. Men du kan oddsa på hur det kommer vara i varje landskap om du känner för det.

Detsamma gäller vädret på midsommar. Svenskar är besatta om det kommer att regna på midsommar eller inte. Därför kan du också spela på om det kommer något regn på den svenska högtiden eller inte. Väder kan kännas märkligt att oddsa på men det kan ha hög underhållningsfaktor och väldigt bra odds även om du inte ska satsa någon större förmögenhet på dessa marknader.

Ta hjälp av speltips

Inom underhållning och specialer kan det vara en väldigt bra idé att hjälp av oddstips. Då kommer du att kunna få hjälp. Till exempel kanske du inte har någon särskilt bra koll på Tony Awards som hyllar Broadway Shower. Men genom att läsa på speltips från andra kan du få en bättre bild om vilka som är favoriter till de olika priserna och framförallt kan du få tips på bra betting odds som finns tillgängliga.

Detsamma kan appliceras på alla olika galor och allt annat. Det är ofta en bra idé att ta hjälp av andra. Även om du har stor kunskap själv kan du också få en annan synvinkel vilket inte är till någon nackdel. Inom betting generellt är det alltid bra att göra research och få många olika infallsvinklar. 

Sammanfattning

Det finns mycket att upptäcka inom betting på underhållning och specialer. Därmed finns det alternativ för dig som gillar betting men inte är lika förtjust i sport. Vad som kan vara till ens fördel är att spelbolagen ofta inte har stenkoll på dessa marknader vilket den som följer de olika tävlingarna kan ha. Därmed finns det mycket för dig att upptäcka inom kategorin.