Svenska Spelbolag

Det finns många fördelar med att välja svenska spelbolag. Faktum är att vi svenskar är bland de ledande nationerna bland spelbolag inom betting och odds. Det betyder att vi såväl har svenska operatörer som är världskända men också betaltjänster och inom casinovärlden har Sverige ledande roller. På så sätt är Sverige ett land att vara stolta över.

Du bör därför välja svenska spelsidor i den utsträckning du kan. I alla fall spelbolag med svensk licens så att du är garanterad en trygg och säker spelupplevelse. Det var den 1 januari 2019 som svensk licens infördes och det mångåriga monopolet upphävdes. Sedan dess har vi fått se en betydligt tryggare bransch och många fler möjligheter vad gäller snabba uttag och en säkrare spelstund.

svenska spelbolag

Välj ett spelbolag med svensk licens

Vi tycker alltid att du ska välja ett spelbolag med svensk licens. Därför listar vi på Bettingodds enbart aktörer som också har svensk licens på plats. Det finns som sagt många fördelar för dig med att välja detta. Ett exempel är att du alltid kommer att få skattefria vinster. Och att betala skatt är något vi redan gör i väldigt stor utsträckning i Sverige. Därför tycker vi att du ska välja svenskt för skattefria vinster.

Men det finns andra fördelar också. Till exempel kommer du att endast behöva använda dig av BankID för verifiering. Dessutom finns ofta svenska betaltjänster som Swish och Trustly tillgängligt vilket vi kommer berätta mer om senare i artikeln. Vissa internationella spelbolag har också svensk licens på plats vilket också är trygga och säkra alternativ för dig. Den svenska myndigheten Spelinspektionen kliver alltid in och hjälper dig som medlare om du hamnar i konflikt med ett spelbolag med svensk licens. Men om du lämnar den svenska tryggheten har du inte denna säkerhet.

Svenska betaltjänster är ledande

Hos svenska spelbolag kan du framförallt få väldigt säkra betalningar vilket är en stor fördel. Du minns säkert hur det var förr när du skulle skicka in många dokument för att verifiera din identitet. Så är inte fallet längre utan numera använder du dig bara av BankID för att verifiera vem du är. Därefter kommer pengarna som regel att betalas ut på direkten. Fenomenet med de blixtsnabba uttagen kallas också för betting utan konto och det är endast möjligt hos de svenska spelsidorna.

Bland de bästa svenska betaltjänsterna är Swish kanske vår favorit även om Trustly inte kommer långt därefter. Swish är Sveriges mest använda betaltjänst som har flest användare i hela Sverige. Totalt rör det sig om 7,6 miljoner användare vilket är ett imponerande antal. Till en början var Swish endast tillgängligt för insättningar. Men idag ser det annorlunda ut när det istället är tillgängligt för uttag också. Därmed är Swish en mycket bra metod att använda sig av hos spelsidorna.

Trustly är också ett ypperligt alternativ

Även Trustly är en svensk betaltjänst som gör allt för att du ska få möjlighet till en fläckfri spelupplevelse. När du använder dig av Trustly får du nämligen blixtsnabba insättningar och uttag. Det var Trustly som kom på konceptet med att göra insättningen och registreringen till en process. Dessutom var det denna betaltjänst som var först med uttag på några minuter in till bankkontot.

Därför har vi Trustly att tacka för mycket i branschen. De har underlättat enormt mycket vilket gör att vi också idag är bortskämda med uttag på direkten. Med Trustly krävs det alltid bara E-legitimation och därefter är uttagen på ditt bankkonto på nolltid. Därför tycker vi mycket om denna svenska betaltjänst.

Svensk idrott är bäst hos svenska spelbolag

Det finns mycket svensk idrott att upptäcka. I Sverige är Allsvenskan i fotboll den mest populära ligan av svenska ligor. Där är Malmö FF laget med flest titlar och de har också spelat i Champions League tre gånger sedan 2014. Det är det inget annat svenskt lag som lyckats med. I SHL finns det många bra lag och det är Sveriges bästa liga i ishockey. Den är rankad trea i världen bakom NHL och KHL.

De svenska ligorna må bara väldigt populära i Sverige men väcker inget jättestort intresse ur ett internationellt perspektiv. Därför är det hos de svenska bettingsajterna som det finns bäst odds på svensk idrott också. Det är något du kommer märka när du spelar hos de svenska alternativen. Detta gäller Allsvenskan och SHL men också mindre sporter som de inhemska ligorna i bandy på is, innebandy, handboll och mycket annat.

Svenska bonusar är något restriktiva

Är du sugen på en oddsbonus finns det massor att upptäcka även hos de svenska spelbolagen. Visst, det är enbart tillåtet med en bonus per spelare och licens. Därmed kommer du som tar emot en bonus hos en bettingsida i Sverige inte kunna ta emot fler bonusar från samma spelbolag. Detsamma gäller andra spelsidor som går under samma licens. Det är stor skillnad på hur det låg till förr i tiden när det haglade av bonuserbjudanden.

Samtidigt finns det fortfarande massor av alternativ för dig att upptäcka. Detta då det finns många licenstagare i Sverige som erbjuder en oddsbonus. De vanligaste alternativen är insättningsbonus för nya kunder, boostade odds, free bets eller riskfria spel. Hitta en bonus hos spelbolagen och kom igång på ett trevligt sätt.

Följ de svenska idrottsstjärnorna

Det är inte bara på inhemsk sport som det finns svenskar som är relevanta. Vi har flera världsstjärnor i mängder av olika sporter. Svenska spelbolag brukar ha extra härliga odds och marknader på de svenska spelarna utomlands också. Det kan vara om Zlatan gör mål i nästa match i Serie A eller om Victor Lindelöfs Manchester United håller nollan i nästa match. Framförallt finns det väldigt många svenskar i NHL på andra sidan Atlanten som dominerar.

Extra intressant är det också när de svenska landslagen deltar i olika mästerskap. Det kan handla om Fotbolls-VM för damer och herrar eller handbolls-VM. När det är svenska landslag som går långt i mästerskap och intresset höjs kommer du också märka detta hos de svenska spelsidorna. Därför finns det många anledningar till att prioritera en svensk bettingsajt framför en internationell motsvarighet.